Sorteer op

Vlaggenlijn babykamer

Zoek je naar een persoonlijke touch voor op de baby- of kinderkamer, een kraamcadeautje of een duurzame verjaardagsslinger? Kies dan voor een van onze leuke vlaggenlijntjes met naam. Duurzaam en handgemaakt van 100% katoen. Kies zelf of je een vlaggenlijn mét of zonder naam wilt

Je kunt onze katoenen vlaggenlijnen ook leuk in de speelhoek hangen als eyecatcher. Pasgeboren baby? Knoop het vlaggenlijntje dan leuk aan de box. Let op! Baby's kunnen verstrikt raken in het koord. Let daarom altijd goed op waar je het vlaggenlijntje op hangt.

En kies je voor vrolijke kleuren of juist meer neutrale tinten? Het is belangrijk om de kleuren af te stemmen op de rest van de kamer, zodat de vlaggenlijn een mooie aanvulling is op het geheel.

Onze vlaggenlijntjes zijn niet geschikt om permanent buiten te hangen. Het is wel mogelijk om ze in de zomer in een veranda te hangen. Houdt dan wel rekening dat vocht het katoen kan aantasten.

Leuke babykamer decoratie

Het inrichten en aankleden van de babykamer is een van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap.
Decoratie is een belangrijk onderdeel van het creëren van de perfecte babykamer. Het kan de kamer een persoonlijke touch geven en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Bij het kiezen van babykamer decoratie is het belangrijk om te zorgen dat de het past bij de stijl van de kamer. Door te spelen met kleuren, patronen en texturen kan de babykamer worden omgetoverd tot een prachtige en unieke ruimte die perfect past bij de wensen van de ouders.

Welke afmeting kies ik?

Wanneer je op zoek bent naar een vlaggenlijn voor de kinderkamer, is het belangrijk om te bedenken hoe lang deze moet zijn. Dit hangt af van de grootte van de kamer en de plek waar je de vlaggenlijn wilt ophangen. Een vlaggenlijn voor een babykamer kan bijvoorbeeld korter zijn dan een vlaggenlijn voor een kinderkamer. Bedenk ook dat een vlaggenlijn met meer vlaggen een speels effect kan geven, terwijl een vlaggenlijn met minder vlaggen meer rust uitstraalt.

De aangegeven lengtes zijn inclusief 2 cm ruimte tussen de vlaggetjes en 30 cm koord aan beide einden om het lijntje op te kunnen hangen. Een vlaggetje is 15 cm lang.

Een leuk cadeautje!

Onze handgemaakte vlaggenlijntjes zijn ook erg leuk om te geven als verjaardags- of kraamcadeautje. 

Hoe hang ik het vlaggenlijntje op?

Onze vlaggenlijntjes hebben aan beide einden 30 cm koord om het op te kunnen hangen. Je zou haakjes aan de muur kunnen maken om het lijntje aan te knopen. Je kunt ook spijkertjes slaan door de einden van het lijntje, maar je kunt een vlaggenlijntje ook leuk knopen aan een kledingkast, box of het bed. Let op! Dit is niet geschikt voor baby's. Zij kunnen verstrikt raken in het koord. Let daarom altijd goed op waar je het vlaggenlijntje op hangt.

Wat is de levertijd?

De levertijd voor een vlaggenlijntje is gemiddeld 1 week.

Is er een wasvoorschrift?

Wij raden niet aan om onze vlaggenlijntjes te wassen. 

 

© 2021 - 2024 Met liefde gemaakt door Gerlande | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel