Retourneren/Ruilen

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour sturen. Wil je een artikel ruilen? Neem dan even contact op, zodat we even kunnen kijken of het gewenste artikel nog voorradig is.

Hoe kun je retourneren?
1. Stuur een e-mail naar info@metliefdegemaaktdoorgerlande.nl
2. Vermeld je naam en ordernummer
3. Geef aan welk artikel je graag wilt retourneren
4. We waarderen het als je de reden van retour wilt aangeven, zodat we ons kunnen verbeteren. Dit is niet verplicht.
5. Je ontvangt dan van ons het retourformulier en een retourlabel. 
6. Stuur het pakket binnen 14 dagen retour

Retourvoorwaarden

Voorwaarden voor ruilen en retourzenden is dat het originele label nog aan het product zit. Daarnaast moet het product ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn.

De retourtermijn is 14 dagen vanaf de datum van ontvangst.*

Uitsluitingen voor retourzendingen

Vlaggenlijnen met naam en producten die op maat gemaakt of naar wens aangepast zijn mogen niet retour. Ook artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Twijfel je over een retour? Neem gerust even contact met ons op.

Kosten retour

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. De retourkosten bedragen tussen de €5,50 en €7.95, afhankelijk van de grootte van je pakket. Als je je product(en) ruilt, hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen voor het nieuwe artikel. Zodra we je retourzending ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag (min de verzendkosten) binnen 5 werkdagen terug. 

Retourneren/ruilen in Deurningen

Het is ook mogelijk om je product te ruilen of retourneren in Deurningen. Neem dan even contact op om een afspraak te maken.

*Wanneer wij artikelen ontvangen buiten het retourtermijn, wordt de retour niet geaccepteerd. Het pakket wordt dan teruggestuurd naar en op kosten van de koper.
Disclaimer: Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourzendingen die tijdens het verzendproces zijn kwijtgeraakt. Maar we zoeken wel samen naar een passende oplossing.


 

© 2021 - 2024 Met liefde gemaakt door Gerlande | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel